Releasefest Kugghjulet på Studio Möllan

Skurklandet håller fest den 27e februari för att skivan ”Kugghjulet” släpps. Platsen är världens kanske mysigaste lokal; Studio Möllan där skivan mixats och delvis spelats in. Med oss kommer vi även att ha Mattis (Matilda Årestad) på scen, Mattis har deltagit på skivan så det är extra kul att hon vill vara med även på releasen!

Kvällens schema:
19.00 Insläpp + videovisning + välkomstdryck (med alkohol eller utan)
20.00 Mattis, live!
21.00 Skurklandet, live!
22.00-23.30 Efterhäng

FÖRST TILL KVARN! Förboka er för att vara säkra på att komma in (lokalen rymmer 60 pers) ; mejla jimmy@skurklandet.se eller ring 0703565394. I inträdet på 100 kr inkluderas Kugghjulet CD, välkomstdryck och en extra dryckesbiljett! Par som inte vill ha dubbla skivor 80kr/pers. Studenter/arbetslösa: 80kr/pers

Adressen är Kristianstadgatan 16, Malmö! Varmt välkomna, hoppas ni vill fira denna dagen med oss!

Kugghjulet omslag 2013
Kugghjulet omslag 2013

Beskrivning Skurklandet:
Skurklandet är en medryckande energibomb som faller fritt från en mörk himmel. Musiken är en egensinnig kompott av postpunk, pop och discorock med ett djupare lager begrundansvärda texter bakom.

www.skurklandet.se
http://youtu.be/FaLl22T704s (Video titelspåret till Kugghjulet)
www.facebook.com/havetbrinner
http://open.spotify.com/artist/2ZGwpTofvqDiQNZyV7wNUt

Beskrivning Mattis:
Hjärtskärande vemodiga stilla explosioner, med en röst och ett uttryck som gjorde att hon fick skivkontrakt direkt i TV4:s talangjakt (utan att ens ha tagit sig vidare första steget, sågad av Bert men hyllad av publiken). Mattis är även vida känd för sina spontana halvt galna mellansnack, vilket hon visade prov på i just Tv4 talang; pipcensuren haglade när Mattis beskrev Bert i direktsändning.

http://vimeo.com/39552071 (musikvideo)
www.facebook.com/mattismattis
http://open.spotify.com/album/1Es0omLYNDAZLWv9puWlo6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *