Releasefest med Skurklandet! Grand, Malmö, 18:e Mars!

Tillsammans med Mattis och Kristofer

Klicka här för eventet på Facebook!

”Popmusik som dånar rakt genom min själ” M.Kindh, Blaskan 2013 om Skurklandets förra skivsläpp.

Skurklandet släpper sin 5:e skiva ”Det stora ingenting” och detta ska firas! Numera Malmöband sen länge men fortfarande starka i rötterna: Skurklandet var etta på SR P4 Blekinges topplista 5 veckor i rad 2014!

Musiken kan beskrivas melodiös poprock med en mörkare punknerv i texterna, ömsom lugnt, ömsom explosivt men alltid ur hjärtat, speciellt live!

Kvällen till ära så spelar även Mattis, med vackert mörka hjärtskärande popmelodier! Bakom namnet döljer sig Matilda Årestad, sångaren och låtskrivaren som är överallt: Hon har skapat Pop-Electro-dängor som spelats av Tiesto för tiotusentals i publiken och frontar flitigt det explosiva queer-punkbandet ”Tusen skäl”.

Som gräddet på moset så avslutar Kristofer Nilsson (känd som en av hjärnorna bakom Hemma Hos, Sveriges Berlin och Naiv Recordings) och Annika Johnson (bl.a. bandbokare & medarrangör av Kick-Start Liveklubb), tillsammans kör de loss i skivbåset med sina utvalda alster inom ny-soul, trip-hop, folkmusik och shoegaze. Fram med tallriken, här ska serveras en röra av allt möjligt!

SCHEMA
20.30 videovisning av Skurklandets samtliga musikvideos
21.15 Mattis
22.00 Skurklandet
23.00 och framåt, DJ Kristofer Nilson

"Det stora ingenting" släpps 2015-03-18
”Det stora ingenting” släpps 2015-03-18